Blog σχολικού χαρακτήρα με καινοτόμο δράση την έρευνα και δημιουργία των παρουσιάσεων αποκλειστικά από τους μαθητές της τάξης. Yπεύθυνη Εκπαιδευτικός
Ακάμπαλη Ελένη.

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Εργαστήριο σοκολάτας στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης.



Σήμερα στο σχολείο μας στα πλαίσια των χριστουγεννιάτικων εορταστικών δραστηριοτήτων, το δεύτερο δίωρο, δημιουργήθηκε και λειτούργησε ένα μικρό εργαστήρι παρασκευής σοκολάτας στην αίθουσα εκδηλώσεων.

Πρωταγωνιστής της όλης δράσης ο ζαχαροπλάστης κύρος Αρσενίου ο οποίος αποφοίτησε από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης και με αφορμή την πρόσφατη διάκριση του σχολείου θέλησε, ως παλιός απόφοιτος, με τη χειρονομία του αυτή να επιβραβεύσει, να συγχαρεί και να κεράσει όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς .

Η ευγενική παρουσία, του κυρίου Αρσενίου, ο συγκινητικός πρόλογος του πριν την παρουσίαση όσο και η μεταδοτικότητα του και η άμεση επαφή με τα παιδιά που συμμετείχαν με ενθουσιασμό, ενδιαφέρον και περιέργεια στην παρασκευή των γλυκισμάτων...
δημιούργησαν ένα εύφορο και απόλυτα γιορτινό κλίμα την τελευταία μέρα του χρόνου που ήταν για όλους μας μια πολύ ευχάριστη και ιδιαίτερα τιμητική έκπληξη!

-ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!