Blog σχολικού χαρακτήρα με καινοτόμο δράση την έρευνα και δημιουργία των παρουσιάσεων αποκλειστικά από τους μαθητές της τάξης. Yπεύθυνη Εκπαιδευτικός
Ακάμπαλη Ελένη.

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Ο Δήμαρχος Ξάνθης γνώρισε από κοντά την ομάδα της τάξης μας.





Ο Δήμαρχος Ξάνθης κύριος Δημαρχόπουλος επισκέφτηκε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης με σκοπό να συγχαρεί τους μαθητές που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό "Λέμε όχι στον Σχολικό Εκφοβισμό" .
Η επίσκεψη αυτή έκρυβε μια μεγάλη έκπληξη.
Ο κ Δημαρχόπουλος ανακοίνωσε στους μαθητές πως ο Δήμος Ξάνθης εκτιμώντας τη δουλειά, την έμπνευση και την προσφορά τους θα δωρίσει στο σχολείο όχι τη μια ψηφιακή τάξη που δεν κέρδισαν αλλά 2 ψηφιακές τάξεις, από μια σε κάθε τμήμα της έκτης.

Το γεγονός αυτό αποτελεί την μεγαλύτερη δικαίωση για τους μαθητές!:)

Γνωρίζοντας τους πολύ δύσκολους καιρούς που διανύουμε και τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζει ο Δήμος μέχρι να πραγματοποιηθεί αυτή η προσφορά, οι μαθητές θα συνεχίσουν να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στη νέα δράση που έχουν αναλάβει με το πιλοτικό εθελοντικό πρόγραμμα
"Νοιάζομαι και Δρω" για το οποίο επίσης ενημερώθηκε και από την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων κυρία Μ. Χαμαλίδου και τις εμπλεκόμενες εκπαιδευτικούς, στο οποίο για μια ακόμα φορά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό οι μαθητές μαζί με το υπόλοιπο σχολείο !

Ως δασκάλα της τάξης νοιώθω ιδιαίτερα περήφανη για αυτή την τιμή!


ΑΚΑΜΠΑΛΗ ΕΛΕΝΗ